Loading...
hareha.eva@gmail.com +36 20/273 41 21

hatas1

hatas1

 

A hangtálak gazdag vibrációjuk által a fizikai test számára is érzékelhető rezgést bocsájtanak ki. Ezek a rezgések a testünk minden pontján megtalálható (kb. 70%-nyi) vízen keresztül a sejtmembránokat megmozgatva sejtszintig hatnak. Ezért hívják ezt a kezelést sejtmasszázsnak is.

Az egész szervezetben egy igen erőteljes anyagcsere és öngyógyító folyamatot indítanak el. Olyan helyeken is képesek hatni, mint a csontok üreges részei és az ízületek. A véráramon és nyirokrendszeren keresztül pedig minden szervre hatással vannak. A víz által továbbított rezgések képesek a pangó területeket ismét a véráramba visszaállítani és szépen fokozatosan feloldani a fizikai blokkokat.

A rezgések átmossák a test durva és finom energiarendszerét egyaránt. Azoktól az alulrezonált energiáktól is megtisztítja a szervezetet, melyek pl. a negatív gondolatok által rakódtak le.

Ha a test blokkmentes, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak és kilépnek a lábujjaknál, kezek illetve hajszálak végeinél. A hang, mint vibráció tisztító erővel bír, képes arra, hogy a bennük vagy az energiaterükben található disszonáns frekvenciákat harmonizálja.

csalad

 

 

Hodnik Ildikó: A lélek teste auradinamika című könyvéből idézem az alábbiakat:

"...Az auramérgezés alapja tehát a rezgési diszharmónia, amelynek talaján azonban sajnos hamar kialakulnak a "civilizációs" betegségek. A rezgési diszharmóniának tipikus betegségformákat vonzanak, ilyen például a rettegett rák, a nyirokrendszer rákos természetű betegségei, a DNS torzulások, az AIDS, a szklerózis multiplex, a bipoláris elmeállapotok, a magas várnyomás betegség, stb. A kóros rezgésinterferenciák hatására az emberi viselkedés is változik, az emberek egyre türelmetlenebbek, ingerültek, folyton sietnek, nem figyelnek egymásra...A gyerekeknél megjelennek a típustünetek pl. a POS-szindróma (nehezen kezelhető gyerekek), diszlexia és társai, tévé és internetfüggés, drogfogyasztás...Az emberi test szövetei befolyásolhatók más rezgések által...Ez olyan energiaátadási jelenség, amelynek során egy külső erő hat a testre, az pedig ennek hatására rezgésbe jön. Korábbi saját frekvenciája helyett előbb-utóbb átveszi a gerjesztő frekvenciát. A gyógyításhoz felhasználhatók a hanghullámok, melyek képesek blokkokat feloldani az aurában..."

hangtal

 

~ A hangoknak gyakran sikerül az, ami a gyógyszereknek sem mindig! ~idos
" Az elme testünk elsődleges mozgatója mind az egészség, mind a betegség felé vezető úton."

Az elme karbantartása, "takarítása" tehát éppen olyan fontos és természetes kellene hogy legyen, mint testünk táplálékkal történő ellátása. A hangtálak keltette rezgések lehetővé teszik az agyféltekék összehangolását, a helyes elmélyülést. (Ez az úgymond megváltozott tudatállapot teszi alkalmassá az agyat például arra is, hogy megnövelje a test természetes fájdalomcsillapítója, az endorphin termelését.)


hatasmechanizmusa

"Halk ritmusban szól a hang, angyalok vezetik eme rímeket. Ez a dallam, mely megérinti az emberi szíveket. Csend száll a zakatoló elmére, s nyugalom az ember feszültséggel teli testére. Megszállja egy földön túli boldogság, melyet a lágy ritmus vidáman hat át."

Bánkuti Csaba


ganzi