Loading...
hareha.eva@gmail.com +36 20/273 41 21

 

Tibeti hangterápia az érzelmileg összetartozó, szerető párok részére.

 

 

parosok


hangmasszazs

A mai zaklatott életünkben sokszor, sajnos talán a legtöbbször szeretett társunkon vezetjük le az egész nap "viharát", stresszét. Egymás bántása, az ingerültség, a hirtelen fellobbanó harag, ami ugyan elszáll, de nyomát ott hagyja mindkét ember szívében, lelkében, érzelmi világában, energiaterében. Ezek a nyomok energiablokkokat képeznek, amik alattomosan végzik romboló munkájukat. Többek között akadályozzák a két ember közötti harmónikus kapcsolatot, "mérgező" hatással vannak gondolataikra (márpedid a gondolat energia, teremtő energia), kihatnak a testi szervek, sejtek működésére és talán a legfontosabb,hogy végül sérül az összetartó kapocs, a szeretetük is egymás iránt. 

 

~ Nincs lelki baj testi következmény nélkül!~

 

 

A bensőt megnyugatató módszerek egy bizonyos atmoszférát teremtenek bennünk és rajtunk kívül úgyszintén. A tibeti hangtálakkal keltett hangok, rezgések feloldják az emberi energiamező szennyeződéseit, blokkjait. Ezért a hangterápia az auratisztítás egyik elismerten leghatékonyabb módja.

 

 

paros

 

 

A páros hang- és rezgésterápiás kezelés kíválóan alkalmas:

  • az energiablokkok feloldására
  • az emberi energiaterek tisztítására
  • a párok összehangolására, energiaközpontjaik harmonizálására
  • a társak közötti szeretet kapcsolat megerősítésére
  • és nem utolsó sorban, hathatós segítséget nyújthat a babáért folytatott "küzdelemben"                                                                                         

 

Jelen korunk rohanó, felpörgetett világában felnőttnek, gyermeknek egyaránt szüksége van rendszeresen a nyugalom, az elcsendesedés, a középpont, a belső erő megtalálására.Ekkor tudunk megújulni, energiát meríteni és feltöltekezni életünk kiegyensúlyozottabb folytatásához. Ehhez nyújt hatásos segítséget a hangokkal és rezgésekkel tisztító, harmonizáló tibeti hangterápia.

 

hareha logo


~ A HANG, mint vibráció és mint minden dologban benne lakozó ERŐ, tisztító jelleggel bír. A hang képes az anyag sejtstruktúrájának megváltoztatására, valamint arra, hogy a bennünk, vagy a külvilágban található disszonáns frekvenciákat HARMONIZÁLja. ~