Loading...
hareha.eva@gmail.com +36 20/273 41 21

aura

A múlt sokkja és a jelen stressze lenyomatot hagy az aurában. Ezek a "lyukak" nagy veszélyt jelentenek, mivel a fizikai test nem védett többé.

A különböző álarcokban megjelenő érzelmi stressznek pusztító hatása van a finom energiarendszerre. A sokk hatása olyan, mint egy nyugodt kis tóba hajított kavics okozta szétterjedő hullámok, melyek visszaverődnek a finom belső rendszeren. A hosszú, lassú sokknak, elhúzódó stressznek ugyanez a hatása, csak a következménye tovább mutatkozik.

Amíg a tó újra lenyugszik, ha a kavics leér az aljára és a hullámok elhalnak, az energiarendszerben megmarad a zavar, hacsak nem teszünk lépéseket, hogy újra egyensúlyba hozzuk.

A finom testek minden szakadása leszivárog a fizikai testbe, ahol egy sor tünetet vált ki, attól függően, hogy a test melyik része érintett.

A hangterápia rezgésterápia úgy működik, hogy elárasztja a testet olyan frekvenciákkal, amelyek harmonizálnak a miénkkel, olyan hatással vannak energiahullámainkra, hogy azok újra a legmegfelelőbb frekvencián rezegjenek, visszaállítják az eredeti rendet.

A hangterápia segít feloldani a mélyben húzódó feszültségeket és traumákat, amik együttesen okozzák a legtöbb betegséget.

Azáltal, hogy segít felszabadítani a tudatot, a hengterápia elősegíti a tisztább gondolkodási folyamatokat amint a feszültségek megoldódnak, az apró bántalmak, mint a folyamatos fáradtság, merev izmok, megfázás és fertőzés gyakran elmúlnak. A hangterápia fokozza a vitalitást és ellenáll midnenféle stressznek és betegségeknek. Energiarendszerünkre gyakorolt (blokkoldó) hatásával erősíti szervezetünket.

Ha egy mondatban kellene megfogalmazni a hangterápia lényegét, akkor azt mondanám:

tisztít, egyensúlyt teremt, életerővel tölt fel és nagyon erőteljes öngyógyító folyamatokat indít el.

~ A valódi harmónia: egyensúly ahol minden változik, de a rend megmarad. ~

 

aurafull
mandala 1